Omeletrolletjes met Boursin en tomaat

16 15 0 5
Aantal personen:
  • 2 eieren
  • 1 scheutje melk
  • 100 gr semi gedroogde tomaatjes op olie
  • 50 gr sla naar keuze
  • klontje boter
  • zout en vers gemalen zwarte peper
  • 150 gr boursin roomkaas sjalot en bieslook
  1. Als mooie , lekkere variatie met gerookte zalm of Parma ham.
  2. Of met Boursin met knoflook en fijne kruiden.
  3. Klop de eieren los in een kom met een scheutje melk en wat peper en zout. Verhit een koekenpan en smelt de boter.
  4. Giet het eimengsel in de pan en laat op middelhoog vuur stollen. Draai de omelet voorzichtig om en bak ook de andere kant licht bruin.
  5. Laat de omelet afkoelen op een bordje en besmeer met een laag Boursin. Snijd de gedroogde tomaatjes in stukjes en verdeel deze met de sla over de omelet.
  6. Rol de omelet op en wikkel hem in een stuk aluminiumfolie. Leg deze minimaal een uurtje in een koelkast en snijd daarna in plakjes. Prik er eventueel nog een prikkertje in. Dit heerlijke gerecht is bedacht en bereid door Sandra en Eric, van www.leukerecepten.nl
  7. Recept gevonden op Boursin.nl
Love to Cook