Noorse visschotel

10 60 0 5
Aantal personen:
  • 2 stuks gerookte forelfilets
  • 100 gram gerookte zalm
  • 100 gram gerookte heilbot
  • 1 stuk citroen
  • 1 stuk ajuin
  • 1 stuk wortel
  • 1 stuk achterdeel komkommer
  • 1 blad groen van prei
  • 6 stuks kerstomaatjes
  • 4 blaadjes groene sla
  1. Sla wassen, snijden en op een schotel leggen, in het midden van de schotel een bloem garneren van citroen, wortel komkommer en kerstomaatjes.
  2. Links en rechts van de citroenbloem de forelfilet, gerookte zalm en gerookte heilbot leggen.
  3. De forelfilets afgarneren met wortelschijfjes en groen van prei.
  4. De ui fijn hakken en bestrooien over de gerookte vissoorten.
  5. Op de rand van de schotel schijfjes citroen leggen
gusti