Noedels met eend uit de wok

630 25 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 chilipepertje zonder zaadjes gesnipperd
  • 400 g eendenfilet in reepjes
  • 400 g rijst pasta
  • 1 blokje Knorr Finesse visboullon
  • 200 g sojascheuten
  • 3 jonge uitjes , versnipperd
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 400 g oesterzwammen in reepjes gescheurd
  • 1 eetlepel gekonfijte gember blokjes
  • 2 eetlepels geroosterde cashew noten
  1. Roerbak de eendenstukjes op ongeveer 5 minuten mooi bruin.
  2. Haal het vlees uit de wok en zet even apart.
  3. Bak dan de pijpajuintjes met het chilipepertje en de oesterzwammen in de Solo.
  4. Voeg het bouillon blokje en 3 dl water toe en en laat voor de helft inkoken.
  5. Doe er de sojascheuten, gember en eendenreepjes bij en laat even meewarmen.
  6. Kook ondertussen de rijstnoedels gaar en doe ze in de wok.
  7. Schep alles onder elkaar en werk af met geroosterde cashewnoten.
Solo