New York hamburger

0 20 0 5
Aantal personen:
  • 4 rundburgers 100% Belgisch
  • 1 cœur de bœuf tomaat
  • 8 blaadjes sla
  • 4 sneetjes cheddarkaas
  • 4 hamburgerbroodjes (voorverpakt)
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel ketchup
  • 4 zoetzure augurken
  • 30 g gezouten boter
  • peper en zout
  1. Spoel de sla en zwier droog. Spoel de tomaat, verwijder het kroontje en snijd in schijfjes.
  2. 2.Kruid de hamburgers met peper en zout. Zet een pan op het vuur met de boter en bak de hamburgers gaar langs beide kanten. Leg een plakje cheddar op de burgers en bak nog even verder op een zacht vuur zodat de kaas smelt.
  3. 3.Toast de hamburgerbroodjes goudbruin.
  4. 4.Snijd de broodjes open en smeer er wat mayonaise en ketchup op. Snijd de augurken in plakjes en verdeel over de saus. Leg er enkele blaadjes sla op en vervolgens de hamburger met kaas. Schik daarop een sneetje tomaat en plaats de bovenkant van het broodje erop. Serveer meteen.
NelekeP
Meer inspiratie

BelgischVleesHoofdgerecht