Napolitaanse pasta met peultjes, pijnboompitten, olijven en mozzarella

3 15 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 200 g spiraalmacaroni
  • 2 el pijnboompitten
  • 200 g peultjes
  • 1 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 25 g zwarte olijven zonder pit
  • zout
  • 1 bolletjes mozzarella
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Basilicum (450 g)
  1. Kook de spiraalmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op een matig vuur goudbruin. Op een bord laten afkoelen. Was de peultjes. Verhit de olie in een ruime koekenpan, schep de peultjes en de olijven in de pan, bestrooi ze met wat zout en bak ze 3 min., geregeld omroeren. Voeg de pastasaus toe en warm alles 1 min. goed op. Snijd of scheur de mozzarella in stukjes. Schep de spiraalmacaroni op 2 warme diepe borden. Schep de saus met peultjes en olijven op de macaroni. Verdeel de mozzarella erover en bestrooi met de pijnboompitten.
Solo