Nage van sint-jacobsvruchten met zachte mosterd

348 25 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 sjalot
  • 4 appelsienen
  • 4 grote sint-jacobsvruchten (coquilles) of 6 middelmatige
  • witte peper
  • 30 g Solo margarine (wrapper)
  • 1 soeplepel Amora mosterd
  1. Schil de sjalot en hak ze fijn. Pers de appelsienen, laat het sap met de ui koken en filter.
  2. Snijd de coquilles in 4 schijfjes (3 als het kleine zijn).
  3. Giet het sap in een kookpot en breng aan de kook, kruid met zout en witte peper, doe dan de schijfjes coquilles in het vocht.
  4. Als het vocht begint te sudderen, zet het vuur af, voeg margarine toe en schud met de pan voor een betere vermenging, voeg daarna de mosterd toe.
  5. Proef of het genoeg gekruid is en schik ze in verrines.
Amora