Muffins met mascarpone crème

147 35 4 5
Aantal personen:
  • 200 gr pure chocolade
  • 250 gr suiker
  • 250 gr zelfrijzende bloem
  • 150 gr boter
  • 200 gr mascarpone
  • 3 el koffie stert
  • 2 eidooiers
  • 3 el suiker
  • 3 el amandelpoeder
  • 3 el bloem
  1. Voorbereiding:
  2. Meng de mascarpone, de koffie, 2 eidooiers, 3el suiker, 2el amandelpoeder, 2el bloem tot een gladde massa voor de koffiecrème.
  3. Bereiding:
  4. Doe de boter en de suiker in een grote kom en klop met de mixer tot de mengeling een lichtere kleur krijgt. Klop daarna één na één de 6 eieren er onder.
  5. Ondertussen smelt je de chocolade, en klop hem onder het beslag.
  6. Meng er de zelfrijzende bloem onder.
  7. Vul papieren vormpjes voor 3/4de met browniemix en die er volgens 1 koffielepel koffiecrème op.
  8. Bak gedurende 15à20 min in een voorverwarmde oven op 180°.
Turlinckx