Mousse van kippenlevertjes met kwarteleitjesl en cherrytomaatjes

2 45 1 5
Aantal personen:
  • 250 gr kippenlevertjes
  • 75 ml room(10-20%) vetgehalte
  • 75 gr wortel geraspt
  • 75 gr ui fijn gesnipperd
  • verse kruiden fijngesneden
  • 20 stuks aperitiefbakjes of snackcups
  • 10 stuks kwarteleitjes gekookt, gepeld en gehalveerd
  • 10 stuks cherrytomaatjes gehalveerd
  • en zout, peper olie
  1. Bak de ui even kort aan in wat olie, voeg de wortel toe en laat even meebakken.
  2. Voeg kippenlever toe, bak nog 4-5 min. Mix met de room, zout, peper met staafmixer of in de keukenmachine.en voeg de gehakte kruiden toe.
  3. Spuit de levermousse met behulp van een spuitzak en spuitmondje in de snackcups , versier met een half eitje en tomaatje. Werk af met een sprietje bieslook.
  4. Hou je niet van lever, dan kun je de cups ook met room paté vullen.
  5. Bron Beste recepten recept aangepast
Love to Cook