Mosselen met tomaat

457 25 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 50 g gerookte spekblokjes
  • 60 g Solo
  • 0.5 rode paprika
  • zout
  • 0.5 dl witte wijn
  • gehakte koriander
  • 2 uien
  • 3 teentjes look
  • 1 gele paprika
  • 1 blik gepelde tomaten
  • peper
  • 500 g mosselen
  • 1 citroen
  1. Kook de mosselen in een bodempje water, en verwijder de helft van de schelpen.
  2. Schik ze op een schotel.
  3. Stoof de ui in de Solo en pers er de look bij.
  4. Ontpit en snipper de paprika’s in kleine stukjes en laat de tomaten uitlekken.
  5. nij ze in stukken en voeg de paprika’s en de tomaten in de pan toe.
  6. Bevochtig met de wijn en breng op smaak met peper en zout, koriander en citroensap.
  7. Verdeel over de mosselen en dien op.
Solo