MOSSELEN MET THAISE KRUIDEN

1 20 0 5
Aantal personen:
  • 4 kg Mosselen
  • 1 rode Chili peper
  • 1 koriander plantje
  • 3 à 4 knoflookteentjes per portie
  • Lente uitjes wit en groen gebruiken
  • 1 Blik kokosmelk
  • 1 Blik Kippenbouillon zelfde blik van kokosmelk
  • 1 flinke eetlepel rode curry pasta
  1. Snijd de chili peper, het korianderplantje, de knoflook en lente uitjes fijn
  2. Doe de kippenbouillon, de kokosmelk en de curry pasta in een kom en meng dit goed.
  3. Zet een andere kom op vuur een laat ze goed heet worden, doe de mosselen in de kom, laat 3 min koken, giet er het kokosmengsel bij ondertussen goed mengen. Na 3 min zullen de mosselen open zijn, voeg er de rode peper en de knoflook bij en meng nog eens goed.
  4. Strooi er de koriander en de lente uitjes over, de mosselen zijn klaar
  5. Schep op de borden en doe er nog een beetje bouillon over.
  6. Dien op
  7. Smakelijk!!!!
Maya DB