Mosselen met Chimay Tripel en dragon

266 20 3 5
Aantal personen:
  • 1 – 1,5 kg mosselen
  • 1 preiwit
  • 1 wortel
  • Solo Vloeibaar
  • verse dragon
  • versgemalen peper
  • 1 flesje Chimay Tripel
  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Reinig de mosselen en de groenten. Snijd de groenten in fijne reepjes (julienne) en stoof aan in wat Solo Solo. Rits de blaadjes dragon van de takjes.
  3. Maak 4 pakketjes van aluminiumfolie en verdeel er de mosselen, groenten en dragon over. Giet er een 4 eetlepels Chimay tripel per pakketje over, kruid met wat versgemalen peper en vouw ze dicht.
  4. Laat ongeveer 10 minuten garen in de voorverwarmde oven. Controleer door een pakketje te openen en te kijken of alle mosselen mooi open zijn.
  5. Lekker met versgebakken of geroosterd brood.
Solo