Miniquiche met sweet pink tomaat

2 50 0 5
Aantal personen:
  • Gr 100 Gerookte spekreepjes
  • Gr 100 Camembert dobbelsteentjes
  • Gr 100 Brood 4 sneden in dobbelsteentjes
  • 2 Sjalotten
  • 4 Eieren
  • Dl 2 Half volle melk
  • Tijm peper
  • 4 Tomaten sweet pink
  • Rucola
  • Olijfolie
  1. Verwarm de oven voor op 200° . Bak het spek in een antikleefpan zonder verstoffen , neem van het vuur en doe er de kaas , brood en sjalotsnippers bij . Verdeel het mengsel over vier individuele vormpjes . Klop de eieren op met de melk , tijm , peper . Verdeel over de vormpjes . Zet de taartjes 15 minuten in een voorverwarmde oven . Haal ze eruit en laat afkoelen en ontvorm ze.
  2. Snij de hoedjes van de tomaten en zet op elke quiche een hoedje .
  3. Snij de rest van de tomaat in kleine blokjes en meng ze met de rucola . Benevel met olijf olie en serveer met de quiche .
Izegem 54
Meer inspiratie

BelgischAardappelBijgerecht