minicheesecakes met geitenkaas

1 130 0 5
Aantal personen:
  • 125 gr crackers natuur
  • 50 gr boter
  • 2 el parmezaanse kaas
  • 1 snuifje cayennepeper
  • 200 gr verse kaas
  • 200 gr geitenkaas
  • 2 teentjes look
  • 2 eieren
  • zout en peper
  1. Verwarm de oven voor op 150 graden,menig in een kom de gesmolten boter parmezaanse kaas en de cayennepeper,bedek een springvorm met dit mengsel en druk goed aan,zet appart.verwerk in de keuken machine of menig met een spatel de verse kaas,de geitenkaas,de look eieren zout en peper tot een gelijkmatig mengsel.giet dit over de taartvorm en bak ongeveer 20minuten laat 30minuten afkoelen haal uit de bakvorm en zet 1uur in de koelkast steek met behulp van een ringetje mini cheescakjes uit de vorm.garneer met verse tijm.
lunatje