Mini garnalencocktail nieuwe stijl

20 30 4 5
Aantal personen:
  • 100 ml Witte wijn
  • 1/4 Vanillestok
  • 100 ml Room
  • 4 el Mayonaise
  • Cayennepeper
  • Pezo
  • 1 Appel
  • 1/2 Mango
  • 1 Tomaat
  • 1/2 Courgette
  • 200 gr Garnalen
  • Bieslook
  1. Wijn, vanillestok,pezo en cayennepeper laten inkoken.
  2. Room toevoegen en verder laten inkoken. Zeef de saus en laat afkoelen.
  3. Mango, courgette , tomatenvruchtvlees en appel (+ citroensap) in kleine blokjes snijden en mengen
  4. Afgekoelde basissaus mengen met mayonaise.
  5. Vul de glaasjes met een beetje saus, groente- en fruitmengeling en tot slot garnalen . Werk af met bieslook.
Mieke 100