Mini frittatas met asperge uit de muffin vorm.

28 25 1 5
Aantal personen:
  • VOOR DE FRITTATA MIX
  • 3 eieren
  • 60 ml room
  • 15 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 el groene pesto
  • 1 teen knoflook
  • peper en zout
  • VOOR DE VULLING
  • 250 gr asperges
  • 15 gr zongedroogde tomaatjes
  • 2 dunne bosuitjes klein gesneden
  1. Deze hoeveelheid is voor 12 stuks
  2. Dit recept laat zien, dat je een muffin vorm ook kunt gebruiken voor hartige hapjes.
  3. Om de frittata mix te bereiden meng je de eieren, room, geraspte parmezaanse kaas en geperste knoflook in een grote kan. Maak de frittata mix op smaak met wat peper en zout.
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en vet een ondiepe minimuffinvorm in. Meng de asperge, gedroogde tomaat en ui in een kom. Verdeel het mengsel over de muffinvorm. Giet de frittata mix over het aspergemengsel en bak de frittatas gedurende 15 minuten goudbruin. Het aantal frittatas zal liggen aan de grote van de muffinvorm. Hoe groter de vorm, hoe langer ook het garen zal duren.
  5. BRON : honingtomaten. Recept aangepast
Love to Cook