Mini-bladerdeegtaartjes met tomaat en rozemarijn

11 15 0 5
Aantal personen:
  • 4 plakjes bladerdeeg ontdooid
  • 2 tl mosterd( Dijon)
  • 1 `takje verse rozemarijn of tijm
  • 6 cherrytomaatjes gehalveerd
  • 2 tl olijfolie
  • versgemalen peper en zout naar smaak
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Neem een uitsteker met een diameter van ongeveer 5 cm of een glaasje van die diameter. Steek vier rondjes uit elk plakje bladerdeeg. Leg de cirkels op de bakplaat. Prik met een vork twee keer in elk rondje.
  3. Besmeer elk stukje bladerdeeg met wat mosterd.
  4. Leg op elk stukje bladerdeeg een half cherry tomaatje en bestrooi met de fijngehakte tijm of rozemarijn en peper en zout naar smaak. en besprenkel licht met olijfolie
  5. Bak de taarthapjes 15 – 18 minuten of totdat ze goudbruin zijn. Serveer warm.
  6. Dit is een ideaal hapje op een feestje. Heel simpel te maken en erg lekker.
  7. Bron Yummy in my Tummy. recept aangepast
Love to Cook