Mini barbecuevlees met Maasmechelse stoemp voor gourmet of grill

5 30 0 5
Aantal personen:
  1. Ingrediƫnten :
  2. mix van mini barbecuevlees
  3. voor 4 personen :
  4. 1 kleine savooikool
  5. 1 kg bloemende aardappelen (bintjes)
  6. 60 gr boter
  7. muskaatnoot
  8. peper en zout
  9. Bereiding:
  10. Schil de aardappelen. Was de savooikool en snij ze in schijven. Kook de kool en de aardappelen afzonderlijk in gezouten water. Maak ze allebei samen - van zodra ze gaar zijn - fijn met een passevite. Laat vervolgens op deze puree de boter smelten. Breng het geheel op smaak met muskaatnoot, peper en zout. Voeg, indien nodig, een beetje melk toe en meng alles. Maak ondertussen het gourmet- of grilltoestel klaar en hou eventueel de Brusselse stoemp nog even warm in een lichtverwarmde oven.
Theoke_1