mijn stroganoff saus

24 20 4 5
Aantal personen:
  • 250 gr champignons en 3 tomaten
  • 1 rode paprika en 1 ui en 1 teeentje look
  • 2 dl room en 1 eetl olijfolie en 1 dl wodka
  • 70 gr tomatenpuree en 1 koffiel paprikapoeder
  1. snij de champignons in 4 stukken en verwijder de pitjes van de toamten en snij inkleine blokjes
  2. verwijder de pitten en zaadlijsten van de paprika en snij in stukjes vna 1 cm
  3. snipper de ui en look fijn
  4. verhit de olie en stoof ui en look glazig
  5. doe de stukjes champignons erbij en de paprikablokjes
  6. roer goed en laat nog ong 3 a 4 min stoven
  7. voeg er nu de blokjes tomaat bij, de tomaatpuree en het paprikapoeder
  8. overgiet de bereiding met wodka en laat 5 min doorkoken
  9. voeg de room bij en laat even indikken
hildeke3105