Mijn frisse komkommersalade

22 10 4 5
Aantal personen:
  • 1 komkommer
  • 1/4 deel paprika in blokjes
  • 2 sjalotjes gesnipperd
  • 1 tl olijfolie
  • 1 tl ( Acacia) honing
  • versgemalen peper en zout naar smaak
  • 2 el citroensap
  1. Was de komkommer. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadjes met een theelepeltje. Deel elke helft nogmaals in de lengte en snij dan in boogjes.
  2. Meng de komkommer met de gesnipperde sjalotjes en de paprika blokjes.
  3. Roer een dressing van de overige ingrediƫnten ( proef en voeg zo nodig citroensap en of nog wat honing toe)en meng door de komkommer.
  4. Maak de salade een uurtje van te voren, zodat de smaken kunnen intrekken.
  5. Ook lekker met een eetlepel gesneden bieslook of platte peterselie.
  6. BRON: Eigen recept en foto
Love to Cook