MIDDAGMAAL RUNDSTONG IN MADEIRASAUS

10 60 1 5
Aantal personen:
  • 1 RUNDSTONG
  • 1 FIJNGESNEDEN AJUIN , PREI , SELDER
  • 1 SNUIFJE ZOUT EN PEPER
  • 1 BLAADJE LAURIER
  • 1 SNUIFJE THIJM
  • 1 DOOSJE TOMATENPUREE ( SAUS )
  • 1 FIJNGESNEDEN AJUIN ( SAUS )
  • 1 LEPEL ENGELSE SAUS ( SAUS )
  • BOUILLON ( SAUS )
  • 1 DOOSJE CHAMPIGNONS ( SAUS )
  1. DOE DE RUNDSTONG IN EEN GROTE KOOKPOT EN VOEG ER DE AJUIN , PREI EN SELDERSTENGEL , ZOUT , PEPER , THIJM EN LAUWIERBLAD AAN TOE EN ZET DIT ALLES ONDER WATER .LAAT HET GEHEEL OPKOKEN EN EENMAAL AAN HET KOOKPUNT HET GEHEEL LATEN KOKEN OP EEN ZACHT VUUR GEDURENDE 40 MINUTEN.WANNEER HET VEL VAN DE TONG KAN GENOMEN WORDEN IS DE TONG GAAR.VOOR DE SAUS MAAK JE EEN ROUX , MET DE BOUILLON EN ENGELSE SAUS MAAK JE DE SAUS AAN EN BRENG OP SMAAK MET EEN DOOSJE TOMATENPUREE EN DE FIJNGESNEDEN CHAMPIGNONS.
Izegem 54