MIDDAGMAAL NASI GORENG

15 40 4 5
Aantal personen:
  • 1 TEENTJE KNOFLOOK
  • 2 PREI STENGELS
  • 2 STENGELS SELDER
  • ENKELE BLAADJES SELDER
  • 250 GR VARKENSFILET IN BLOKJES
  • 250 GR KIPFILET IN BLOKJES
  • 250 GR GEHAKT
  • 150 GR STEURGARNALEN
  • 1 ZAKJE WOK NASI KRUIDEN
  • 350 GR BASMATI RIJST
  • 3 EIEREN
  • 1 FIJNGESNEDEN UI
  1. KOOK DE BASMATIRIJST EN BAK DE ROEREIEREN DE DAG VOORDIEN.
  2. STOOF DE UI , KNOFLOOK , VOEG HET VARKENSVLEES TOE EN SCHROEI DICHT.
  3. VOEG KIPFILET,GEHAKT TOE EN SCHROEI HET GEHEEL , VOEG WOKNASI TOE.
  4. VOEG DE GROENTEN TOE AAN HET GEHEEL ALSOOK DE GARNALEN.
  5. VOEG INDIEN NODIG WAT VOCHT TOE EN DOE DE RIJST ERBIJ.
  6. KRUID BIJ MET PEPER EN ZOUT.
  7. ROER ALLES GOED DOOREEN EN VOEG ER DE GESNIPPERDE EIEREN AAN TOE.
  8. LAAT HET WOKGERECHT GOED WARM WORDEN .
  9. VERSIER MET SELDERBLAADJES EN DIEN OP.
Izegem 54