Mexican "HOT " Dog

4 15 4 5
Aantal personen:
  • 2 langwerpige meergranen afbakbroodjes
  • 1 tomaat
  • 1/2 avocado
  • 1 el crème fraîche
  • 1 handje nacho chips
  • peper en zout uit de molen
  • drupje citroensap
  • 2 kipchipolata of andere gekruide worstjes naar smaak
  1. Snij de broodjes in de lengte open, zodat er dadelijk een worstje in kan. Bak dan de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Prak,( terwijl de broodjes in de oven staan) de avocado fijn en meng er 1 el crème fraîche, peper, zout naar smaak en een drupje citroensap door. Zet apart. Snij de tomaat doormidden en schep er de zaadjes uit. Snij in salsa( kleine) blokjes en maak op smaak met peper en zout. Verkruimel wat nacho chips. Bak 2 smaakvolle worstjes gaar. Nu gaan we de broodjes vullen. Verdeel de avocadocrème over de 2 broodjes. Leg er het worstje op. Verdeel dan de tomaten salsa en de verkruimelde nacho's erover. That's all en ... smullen maar.
Love to Cook