Mexicaanse kipwrap met maïs en kaas

61 30 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 350 g kipreepjes
  • 1.5 el Mexicaanse kruiden
  • 600 g gemengde groentemix met maïs (diepvries)
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 1 blik (ca. 400 g) gepelde tomatenblokjes
  • 6 -8 soft tortillawraps (medium)
  • 2 el fijngehakte koriander
  • 150 g geraspte jonge kaas
  1. Meng de kip met de Mexicaanse kruiden.
  2. Kook de (bevroren) groenten 5 minuten in kokend water. Giet af en laat uitlekken.
  3. Verhit de helft van de Solo Vloeibaar in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de reepjes kipfilet 5 minuten. Voeg de groenten en de tomatenblokjes uit het blik toe en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Verdeel het warme kip-groentemengsel over de wraps en strooi er een beetje koriander over. Klap de wraps dubbel.
  5. Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in 1 of 2 pannen. Leg de wraps 2 aan 2 in de pan. Bestrooi ze met een flinke lepel kaas en bak op een laag vuur tot de kaas is gesmolten en de onderkant lichtbruin en knapperig is (3-4 minuten). Leg ze op een schaal en houd ze in een warme oven (100°C) even warm. Bak de andere wraps.
  6. Leg de wraps op borden en strooi de rest van de koriander erover.
Solo