met COUSCOUS GEVULDE PAPRIKA'S

7 50 1 5
Aantal personen:
  • 125 gram couscous
  • 125 cc water
  • 4 kleine paprika's
  • 250 gram rundergehakt
  • 100 gram verse worst
  • Komijn, Kaneel, ketoembar
  • Peterselie en munt
  • Pistaschnootjes en pijnboompitten
  • 1 courgette
  1. Paprika`s uithollen en het vruchtvlees van de afgesneden deksels fijnhakken.
  2. Courgette in kleine blokjes snijden, kruiden fijnhakken.
  3. Water aan de kook brengen en van het vuur af de couscous er in doen. Even doorroeren en dan laten staan.
  4. De rundergehakt en verse worst mengen en in een pan rul bakken.
  5. Ook de gehakte en gesneden groente bakken en deze vermengen met het gehakt, de kruiden en de los gemaakte couscous.
  6. De paprika`s vullen en bestrooien met gehakte pistachenootjes en pijnboompitten.
  7. In schaal met deksel zetten.
  8. In de voorverwarmde oven 200°C een half uurtje laten bakken
kok Kimberley