Mediterrane Kabeljauwschotel uit de oven met tomaten en feta.

44 25 4 5
Aantal personen:
  • 4 kabeljauwhaas of filets van ca 150 gram
  • 3 grote en stevige vleestomaten
  • 150 gr feta
  • 1 citroen
  • goede olijfolie
  • 1tl tijm,oregano,rozemarijn peterselie
  • 1 el verse peterselie
  • zwarte peper uit de molen en zeezout
  1. Neem je ovenschaal en leg de visfilets er in.
  2. Bestrooi ze met peper en zout en met de kruiden.Snij de tomaten en de fetakaas in blokjes en leg ze er op. Besprenkel het geheel met olijfolie en citroensap.
  3. Hup in de oven met die schaal voor 25 minuten met een temperatuur van 200 graden. Zoeffff klaar.( ondertussen maak je een lekkere salade ) Strooi circa 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd de vers geknipte peterselie erover.Je hebt nu een heerlijke schotel voor 4 pers. En het is doodsimpel toch?Je kunt ook andere mooie stevige witvis gebruiken, Schelvis, Koolvis of Zeebaars gaat ook heel goed.Serveer met puree.
Love to Cook