Mediterrane faisselle

3 15 0 5
Aantal personen:
  • 4 st Faisselles Rians(kaas)
  • 3 tomaten, 1 komkommer en 1 klein bosje lenteuitjes
  • 1 citroen, wat komijnpoeder en venkelzaadjes
  1. | Was de tomaten en verwijder hun steel. Snijd ze in dobbelsteentjes, en haal
  2. de zaadjes eruit.
  3. 2.| Schil de komkommer, verwijder het midden en snijd in dobbelsteentjes.
  4. 3.| Schil de uitjes en snijd ze in dunne plakjes.
  5. 4.| Was de koriander, verwijder de dikke stelen en hak hem ruw.
  6. 5.| Meng al deze ingrediƫnten in een schaal, en voeg een snufje komijnpoeder
  7. toe, twee eetlepels olie, het sap van een halve citroen, zout en peper.
  8. OPMAAK EN VERSIERING
  9. 1.| Haal de faisselle uit zijn vorm en plaats hem op het bord.
  10. 2.| Schik er enkele lepels van de salade rond.
  11. 3.| Versier de bovenkant van de faisselle met een beetje salade of een blaadje
  12. koriander.
  13. 4.| Serveer met warme pitabroodjes en enkele olijven.
hildeke3105