Mediteraans groentepannetje

2 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 ui
  • 1 aubergine
  • 4 tomaten
  • 2 kleine courgettes
  • 2 kl plantaardige olie
  • peper & zout
  • 1/4 kl gedroogde tijm
  • 1/4 kl gedroogde oregano
  • 150 ml tomatensap
  • 30 gr geraspte parmezaanse kaas
  • stokbrood
  1. Snipper de ui, was de aubergine, tomaten en courgettes.
  2. Snij de aubergine en tomaten in blokjes, snij de courgettes in de lengte doormidden en vervolgens in plakjes.
  3. Verhit de olie in een pan voeg de ui courgette en aubergine toe, breng op smaak met peper & zout, tijm en oregano en laat het geheel al roerend 3 à 4 min stoven.
  4. Voeg de tomatenblokjes en het tomatensap toe en laat ca. 5 min met een deksel op de pan garen.
  5. Serveer in een diep bord, bestrooi met geraspte parmezaanse kaas en serveer met gegrild stokbrood.
Sandra.