Mechelse asperges met waterkerssalade

763 15 4 5
Aantal personen:
  • 20 cl Solo Vloeibaar Light
  • 20 cl light room
  • 8 Mechelse asperges
  • 2 bosjes waterkers
  • 1 blok zachte Hervekaas
  • peper en zout
  • 8 cl olijfolie
  • 4 cl ciderazijn
  1. Schil de asperges en snij ze schuin in 7 stukken.
  2. Was de waterkers en droog goed.
  3. Maak de saus door de Hervekaas te laten smelten in light room. Kruid met peper en zout en laat inkoken tot een mooi geheel.
  4. Bak de asperges gedurende 5 minuten in een pan met Solo Vloeibaar Light en blijf voortdurend roeren. De asperges moeten knapperig blijven.
  5. Kruid de waterkers met olijfolie, ciderazijn, zout en peper.
  6. Leg de asperges op een bord, schik er de waterkerssalade op en overgiet met de Hervesaus.
Solo