Marokkaans kruidenbrood

179 10 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 100 g Solo Vloeibaar
  • 1 snuifje kaneel
  • 1 snuifje komijn
  • 1 snuifje paprikapoeder
  • 1 snuifje lookpoeder
  • 1 el gehakte koriander
  • 1 mespunt harissa (Marokkaanse chilipuree uit de supermarkt)
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 plat Marokkaans brood
  1. Doe de Solo in een kommetje en roer er alle kruiden door. Meng er vervolgens de harissa en de vloeibare honing onder.
  2. Snijd het brood horizontaal doormidden en besmeer beide helften rijkelijk met het Solo-kruidenmengsel.
  3. Zet het brood met de besmeerde kant naar boven onder de hete grill van de oven en bak goudbruin in een drietal minuten.
  4. Snijd het brood in spiesjes en serveer warm.
Solo