marijke 's bewaarwafels van mitje nelly

13 15 0 5
Aantal personen:
  • 1 KILO BLOEM VOOR PATISSERIE
  • 600 GRAM KRISTA LSUIKER
  • 10 EIEREN
  • 500 GRAM SOLO
  • 4 PAKJES VANILLESUIKER
  • 4 KOFFIELEPELS BAKPOEDER
  • 1 SNUIFJE ZOUT
  1. bloem, suiker, vanillesuiker, bakpoeder, heel goed mengen
  2. als het kan, ik kenwood met K - haak
  3. de eieren samen in 1 kom, loskloppen,
  4. heel voorzichtig erbij voegen
  5. de boter zachtjes laten smelten, niet heet,
  6. weeral voorzichtig , heel traag, erbij voegen
  7. mengsel heel goed roeren
  8. 2 UUR IN DE FRIGO LATEN RUSTEN
  9. met twee eetlepels balletjes(hoopjes) in wafelijzer leggen
  10. afhankelijk van grootte balletjes krijg je grote of kleine wafels
marijkeclaeys