Manti( Russishe resept)

9 45 0 5
Aantal personen:
  1. Ingrediënten voor 4 porties.
  2. Voor het deeg:
  3. 500 g bloem (tarwemeel)
  4. ½ cup water, ongeveer
  5. 1 ei (met)
  6. Een snuifje zout
  7. Voor de vulling:
  8. 300 g dunne
  9. Zout en peper
  10. 1 ui (met), fijne blokjes gesneden, eventueel meer
  11. 2 Aardappelen, groot, fijne blokjes gesneden
  12. Zure room
  13. Specerijen. VOORBEREIDING.
  14. producten uit alle ingrediënten voor het deeg een zacht deeg, Dan is dit is of zou moeten hebben over de consistentie van een noodle deeg. De hack met zout, peper en voeg de fijngesneden ui, fijn gesneden aardappelen, en de al even. Meng alle ingrediënten goed door elkaar.Rol het deeg dun en snijd ze in palm-sized rechthoeken. Op elke andere plaat 3 – toevoegen 4 theelepel vulling en top met de resterende deeg. Waarbij de bovenste moet betrekking hebben op de vulling. Zorgvuldig! De vier hoeken van de bodemplaat en trek hem omhoog daar samen. Het hele ding ziet eruit als een klein pakket. Zolang blijven totdat alle deeg en vulling is opgebruikt.De Manti worden gekookt op stoom en duurt ongeveer 15-20 notulen, tot ze gaar zijn. Tussen, Neem een Manti en zien of het gaar is. Ze zijn gaar als de Hackmasse is vast en de aardappel gaar zijn stukken. De afgewerkte Manti met het serveren met zure room, gearomatiseerd specerijen zoals gewenst. Nog veel plezier met Manti
kooki