malse wafels +/- 40 stuks of 30 grote

5 10 2 5
Aantal personen:
  • 1 KG zelfrijzende Bloem
  • 10 stuks eieren
  • 1 mespuntje zout + muskaatnoot
  • 500 gr suiker
  • 500 gr boter(koude gesmolten )
  • 1/2 soeplepel olie (voor wafelijzer)
  1. Benodigdheden :: wafelijzer , glas water met lepel ,(cake)rooster om af te koelen.....
  2. eieren,zout,nootmuskaat mengen,daarna de suiker,gesmolten boter,en alles goed mengen ,dan de bloem geleidelijk toevoegen onder goed roeren als alles tot een zeer gladde brij geroerd is,alles klaarzetten om te beginnen bakken,om het deeg in de bakplaat te doen gaat dit beter met een lepel in een glas water gedoopt,dan gaat het deeg beter van de lepel.
  3. BEGINNEN BAKKEN MAAR ! SMAKELIJK!!!!!!
mieke1912