Makkelijke pasta met garnalen, chilisaus en crème fraîche

13 20 1 5
Aantal personen:
  • 500 gr tijger garnalen ontdooid
  • 1 blokje kippenbouillon
  • 2 el ketjap manis
  • 3 dikke uien gesnipperd
  • chilisaus
  • 3 el wokolie
  • 3 teen knoflook fijn gesneden
  • pasta naar keuze
  • 1 bakje crème fraîche
  1. Verhit de olie en voeg de gesnipperde uien toe en fruit ze even aan. Voeg de knoflook toe en bak deze even mee. Wok de garnalen kort in een andere pan en voeg ze dan toe aan de uien.. Doe de pasta in een pan met kokend water en kook deze volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.. Doe de crème fraîche in de wok en roer het door het garnalenuien mengsel., Voeg ketjap en boullion blokje toe en roer het geheel door. Voeg een hoeveelheid chilisaus naar eigen smaak toe . Laat het even 3 min langzaam pruttelen. Giet de pasta af en smullen maar.Makkelijk en super lekker!
  2. Lekker met de Thaise komkommer salade. ( Elders in dit schrift)
Love to Cook