makkelijk origineel oosterd hapje. succes gegarandeerd

2 20 0 5
Aantal personen:
  • 2 steaks
  • 1 grote ui
  • sojasaus
  • arachideolie
  • terrijaki saus
  • 1 pak shirataki noedels (fijne mie)
  • peper
  • 4 teentjes look
  • 1 eetlepel suiker
  • 5 shitakes
  1. 1 vries de steak kort in zodat hij mooi hard is om te snijden.
  2. 2 snij ondertussen de ui, shitakes en look in kleine stukjes en doe ze in een pot die je kan sluiten.
  3. 3 voeg reeds de suiker, arachideolie, terijaki saus, sojasaus en peper toe aan de gesneden groenten.
  4. 4 haal de steak uit de diepvries en snij er mooie blokjes van.
  5. 5 voeg de steak toe aan de mengeling. zorg dat alles onder de saus staat.
  6. 6 laat het mengsel een nachtje rusten.
  7. 7 giet het mengsel af maar vang de saus op.
  8. 8 bak de groentjes en vlees in een gloeiend hete pan of wok met wat olie.
  9. 9 zet de noedels op. na het koken afgieten met koud water tegen het plakken.
  10. 10 voeg de saus toe aan het gebakken vlees en groenten en laat ongeveer 5 minuten sudderen op middelmatig vuur.
  11. 11 opdienen.
  12. SMAKELIJK
stadtman derieuw