maiskoekjes

3 25 0 5
Aantal personen:
  • 3 blikjes zoete mais 300 gr per blik
  • 1 grote ui
  • 1 teentje look
  • 1 bouillontablet groente)
  • 5 stengels seldergroen
  • 2 eieren
  • 1 mespunt witte peper
  • 3 tot5 eetlepels bloem
  • olie
  1. mais heel goed laten uitlekken en droog deppen met keukenpapier.
  2. mais fijn maken in de keukenm,achine (niet te fijn).
  3. ui, look,en bouillontablet heel fijn malen in de keukenmachine.
  4. mais en uimengsel goed mengen in beslagkom.
  5. selderbladeren heel fijn snijden.
  6. selder, peper, eieren en bloem door het maismengsel roeren.
  7. het maismengsel als oliebollen bakken in ruim olie en uit laten lekken op keukenpapier.Tip: meng eens 150 gram gehalveerde garnalen door het mengsel.
wullum