Macaronitaart

15 60 2 5
Aantal personen:
  • 1 groene paprika
  • 3 eieren
  • 500 g gekookte macaroni
  • 200 g hamblokjes
  • 200 g kaasblokjes
  • zout, peper
  • 3 pomodori tomaten
  • 1 courgette
  • 5 el Solo Vloeibaar
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes. Klop in een grote kom de eieren los en meng de macaroni, ham, kaas en paprika erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  2. Schep het mengsel in een met 2 eetlepels margarine ingevette springvorm (Ø 24 cm).
  3. Snijd de tomaten en de courgette in sneetjes en leg ze om en om op de macaroni. Sprenkel 3 eetlepels vloeibare margarine over de bovenkant van de taart en bak deze ca. 30 minuten in de oven.
Solo
Meer inspiratie

PastaHoofdgerecht