MACARONIGRATIN MET ERWTEN EN PEULTJES

0 40 0 5
Aantal personen:
  • 400 GR MACARONI
  • 250 GR PEULTJES
  • 250 GR DOPERWTEN vers of diepvries
  • 4 plakken rauwe ham in reepjes
  • 2,5 dl room
  • 100 gr fontina in blokjes
  • 5 gr gemalen parmezaan
  • peper uit de molen en zout
  1. verwarm de oven op 180°C. Maak de peultjes schoon, blancheer met de doperwtjes 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken
  2. kook de macaroni beetgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie
  3. breng de room aan de kook, doe er de fontina bij. Roer tot de kaas gesmolten is. Kruid met peper
  4. giet de macaroni af, meng met de groeten, ham en kaassaus
  5. schep in een ovenschaal en zet 20 minuten in het midden van de oven
NelekeP
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht