Macaroni met twee soorten kaas kip en groenten

19 30 4 5
Aantal personen:
  • 3 dikke lente uitjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kleine cougette
  • 250 gr champignons
  • 1 gele paprika
  • 3 kipfillets
  • 120 gr Gorgonzola kaas
  • 0,5 vlootje Philadelphiakaas
  • 250 gr macaroni
  • kipkruiden
  • peper en zout
  • 50 gr parmesan schilfers
  • olijfolie
  1. Snij de uitjes in schijfjes,, ook een beetje van het groen, snipper het lookteentje. Snij de paprika de courgette in blokjes, de champignons in schijfjes,
  2. Snij ook de kipfillet in kleine stukjes.
  3. Stoof eerst de uitjes met het lookteentje in olijfolie glazig, voeg er de groenten bij, kruid goed met peper uit de molen, weing zout, laat onder deksel sudderen gedurende een tiental minuten tot de groenten beetgaar zijn, roer er de twee soorten kaas onder tot ze gesmolten zijn, laat even rusten..
  4. Bak de kipblokjes aan in olijfolie, kruid goed met kipkruiden, laat garen onder deksel. kook ondertussen de macaroni, doe de kip bij de groenten met het bakjus, laat nog eens doorwarmen. Giet de macaroni af en meng met de groenten en de kip.
  5. Dien op met de parmesanschilfers.
Monique_14