Macaroni met pittige garnalen, sinaasappel en verse basilicum

4 15 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 200 g macaroni
  • 2 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 300 g gesneden spaghetti-/macaronigroenten
  • 250 g gepelde rauwe grote garnalen (vers of diepvries)
  • 1 sinaasappel
  • 1 pot Bertolli Pastasaus Gedroogde Tomaten, Knoflook en Oregano
  • 2 takjes basilicum
  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Verhit de olijfolie in een diepe pan. Roerbak de groenten gedurende 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak ze 3 min. mee. Was de sinaasappel. Rasp de schil boven de pan met een fijne rasp. Halveer de sinaasappel en knijp het sap eruit boven de pan. Roer de pastasaus erdoor en breng de saus aan de kook. Schep de macaroni erdoor en warm alles nog 1 min. op. Haal de basilicumblaadjes van de stelen. Houd kleine blaadjes heel en snijd de grote in reepjes. Schep de macaroni op 2 warme diepe borden. Strooi de basilicum over de macaroni.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht