macaroni met hesp, asperges en paddenstoelen

2 35 0 5
Aantal personen:
  • 125 GR Weight watchers creme gourmet
  • 240 GR Ongekookte macaroni
  • 500 GR Asperges
  • 100 GR Weight watchers kookham
  • 4 lenteuitjes
  • 1 koffielepel olijfolie
  • 250 GR magere melk
  • 5 soeplepels groentebouillon
  • paprikapoeder
  • peper en zout
  1. breng gezouten water aan de kook en gaar de macaroni. Blancheer de aspergestukjes ongeveer 5 MIN.
  2. Snij de champignons in schijfjes, de gekookte hesp in reepjes en de lenteuitjes in ringen. Doe de olie in een antifkleefpan en fruit de paddestoelen, lenteuitjes en hesp ongeveer 3 MIN. Blus met melk en bouillon. Roer de creme gourmet door de bereiding en werk of met peper, zout en paprika; Laat het mengel 5 tot 10 minuten indikken tot het een roomachtige consistentie heeft. Meng de saus, pasta, en asperges voeg eventueel nog wat kruiden toe en serveer.
NelekeP