Macaroni met hamblokjes en kaassaus

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 300 gr macaroni
  • 100 gr bloem
  • 100 gr boter
  • 1 liter melk
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat
  • gemalen kaas + parmezaan geeft betere smaak
  • 600 gr hamblokjes
  1. Kook de macaroni gaar volgens de instructies op de verpakking.
  2. Maak een bechamelsaus (laat de boter smelten, voeg bloem toe tot je een koekjesgeur waarneemt, vervolgens de melk en bijkruiden naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.)
  3. Voeg naar smaak gemalen kaas toe en eventueel ook wat parmezaan
  4. Voeg de hamblokjes toe
  5. Neem een ovenschaal en vul deze met macaroni en vul rijkelijk op met de kaassaus met hamblokjes
  6. Overstrooi met nog een beetje gemalen kaas en zet nog 30 min in een voorverwarmde oven op 180°-200°
Monsterbaby