Macaroni met ham, courgette en champignons

5 30 4 5
Aantal personen:
  • 1 bakje champignons
  • 1 courgette
  • 40 gr bloem
  • 40 gr boter
  • melk
  • 200 gr macaroni
  • 4 sneetjes hesp
  • peper en zout
  • 100 gr gemalen kaas
  1. Kook de macaroni al dente.
  2. Maak een roux met bloem en boter en voeg melk toe tot je de dikte van saus hebt bereikt die je wenst.
  3. Snij de hesp in fijne reepjes en voeg ze bij de roux.
  4. Snij de champignons in reepjes en courgette in blokjes bak de champignons aan in beetje boter en voeg courgette toe.
  5. Meng champignons en courgette mee onder de roux samen met de helft van de kaas. Verwarm de oven 180c°
  6. Meng roux met macaroni en doe alles in een ovenschotel en bestrooi met de rest van de gemalen kaas.
  7. 15 à 20 min in oven
  8. smakelijke
Veerle Verbrug