Macaroni met champignons

1 20 0 5
Aantal personen:
  • 2 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, uit de pers
  • 250 gr champignons, in plakjes gesneden
  • zout
  • peper
  • 300 gr macaroni
  • 1 el citroensap
  • 2 el fijngehakte peterselie
  1. - Verhit de olijfolie in een pan op een hoog vuur. Bak hierin de champignons en voeg de knoflook toe.
  2. - Breng op smaak met peper en zout.
  3. - Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op het pak gaar, laat hem uitlekken en vermeng hem met de champignons.
  4. - Vermeng het gerecht voorzichtig met het citroensap en de olijfolie.
  5. - Bestrooi de 'macaroni met champignons' vlak voor het serveren met de fijngehakte peterselie.
  6. (De Lekkerste Pastagerechten, 79)
vaya