Macadam

64 15 3 5
Aantal personen:
  • 600 gr aardappelen
  • 1 potje room
  • 600 gr gehakt
  • 1 blik sperziebonen / erwten+wortelen
  • 1 stuk ui
  • 2 teentjes look
  • 1 blik tomatenpuree
  • 1 pakje gemalen kaas
  1. - Maak een pikante tomatensaus met de ui, look en tomatenpuree
  2. - Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes, bedek een ovenschotel met de schijfjes
  3. - Giet de room over de aardappelen
  4. - Verdeel het gehakt over de aardappelen
  5. - verdeel de sperziebonen (groene groenten) over het gehakt
  6. - verdeel de tomatensaus over de groenten
  7. - verdeel de gemalen kaas over de groenten
  8. - zet de schotel 1 uur in de (voorverwarmde) oven op 180°
Dominique Verd