Maaltijdsalade met krieltjes en kalkoenfiletblokjes

3 35 0 5
Aantal personen:
  • 500 gram Kalkoenfiletblokjes
  • 3 Lente-uitjes
  • 2 Zoete puntpaprika's
  • 1 Avocado
  • 100 gram Rucola
  • 600 gram Krielaardappelen
  • 6 eetlepel Honingmosterdvinaigrette
  • 1 eetlepel Olijfolie
  1. Wrijf de ongeschilde Krielaardappelen goed schoon en kook 20 min gaar
  2. Giet af en laat afkoelen. Snij daarna in 2
  3. Snij intussen de lente-uitjes en de zoete puntpaprika's in ringetjes
  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kalkoenfiletblokjes 6 min. goudbruin.
  5. Snij intussen de avocado in blokjes.
  6. Verdeel de rucola, de avocadoblokjes, de paprikaringetjes, de lente-ui, de Krielaardappelen
  7. en de gebakken kalkoenfiletblokjes over 4 borden.
  8. Besprenkel met de vinaigrette.
 Ons Brigitte