Maaltijd minestronesoep met witte bonen

15 15 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 2 el Bertolli Classico olijfolie
  • 400 gram Italiaanse roerbakgroenten
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Fijne Kruiden
  • 1 blikje (420 gram) witte bonen
  • versgemalen zwarte peper en zout
  • 1 ciabatta
  1. Verhit de olijfolie in een diepe (soep)pan. Voeg de groenten toe en bak ze 2 minuten. Voeg 750 ml heet water, het bouillonblokje en de pastasaus toe. Roer tot het bouillonblokje is opgelost en de soep kookt. Voeg de uitgelekte witte bonen toe en laat 5 minuten zachtjes doorkoken. Breng verder op smaak met zout en versgemalen peper.
  2. Snijd de ciabatta in grove stukken. Verdeel de soep over 4 grote kommen en geef de ciabatta erbij.
Solo