Maak zelf je kruidenroomkaas zó gepiept.

11 10 0 5
Aantal personen:
  • 1 pond volle kwark
  • 2 dl slagroom lobbig geklopt
  • 2 dl room
  • 1 scheut olijfolie
  • piepklei scheutje balsamicoazijn
  • 5-10 teentjes knoflook gepeld en geperst
  • paar handjes fijngehakte peterselie
  • snufje zeezout en peper uit de molen
  • schepje witte basterdsuiker
  1. Stort de kwark in een schone theedoek en laat het goed uitlekken.
  2. Klop de room lobbig met een snuf peper ,zeezout een scheut olijfolie paar druppels balsamicoazijn en basterdsuiker.
  3. Meng dan alle ingediƫnten in een ruime kom goed door elkaar en breng op smaak.
  4. Proeven dus!
  5. Laat in de koelkast opstijven.
  6. Nog sneller klaar??
  7. Neem dan geen kwark, maar naturel roomkaas ( Philadelphia of Mon Chou) in een gelijke hoeveelheid als de kwark.
  8. Het proberen waard en goedkoper dan uit de supermarkt.
Love to Cook