Luncheitjes uit de oven

27 25 5 5
Aantal personen:
  • 2 el verse bieslook geknipt
  • 5 eieren
  • 1/8 slagroom
  • 50 gr bacon/ontbijtspek
  • 50 gr pecorino of parmezaanse kaas
  • 1 el boter
  • peper uit de molen
  1. We hebben het al enkele malen gegeten. Ook met vrienden ,als je eens een andere lunch op tafel wilt zetten.
  2. Het was steeds een succes.
  3. .
  4. Materialen
  5. Verwarm de oven voor op 200 gr. Vet een ronde ovenschotel in met de boter en leg de plakjes ontbijtspek op de bodem Breek 4 eieren boven het spek. Splits het vijfde ei en roer de room door de dooier.tot een glad mengsel. Schenk het over de eieren en bestrooi met peper en de kaas. Op het rooster in het midden van de oven in 20 min gaar bakken. Bestrooi met fijn geknipte bieslook. Lekker op geroosterd brood.
Love to Cook