Luikse Wafels

23 40 0 5
Aantal personen:
  • 300 gr bloem
  • 150 gr(!) water
  • 70 gr griessuiker
  • 2 st eieren
  • 50 gr gist
  • 15 gr solo of fama of...
  • 200 gr bloem
  • 200 gr boter
  • 300 gr parelsuiker
  1. Kneed van de eerste ingrediƫnten een voordeeg in een kom
  2. Kneed zeer goed tot een homogeen deeg
  3. Dek volledig toe met 200 gr gezeefde bloem
  4. Kneed na 15 minuten de rest van de ingrediƫnten eronder
  5. Kneed zeer goed en voeg als laatste de parelsuiker toe Weeg in stukjes van 100 gr af
  6. Laat even rijzen onder een doek
  7. Verwarm een wafelijzer op thermostaat 6 en bak onmiddellijk
  8. De wafels kan je gemakkelijk nadien terug opwarmen.
hildeke3105