LUIKS SLAATJE

25 20 0 5
Aantal personen:
  • 1 kleine krop krulsla
  • 1 bakje veldsla
  • 100 gr rucola
  • 200 gr kipfilet
  • 2 st appelen
  • 1/2 st komkommer
  • 1 bosje radijzen
  • 2 eetl pijnboompitten
  • 1 st sjalotje
  • 2 eetl boter
  • 2 eetl luikse siroop
  • 2 koffiel roze peperbolletjes
  • 1 eetl koolzaadolie
  1. Bereidingswijze:Schil de appel en snij in stukjes. Snij de komkommer en de radijsjes in kleine blokjes. Hak de sjalot fijn. Snij de kipfilet in fijne reepjes.
  2. Bak de kipreepjes en voeg de Luikse stroop toe. Voeg de stukjes appel toe en laat nog een 2tal minuten bakken. Kruid met peper.
  3. Meng de slasoorten met de komkommerblokjes, de radijsjes, de pijnboompitten, de roze peperbolletjes, de sjalotjes en 1 eetlepel Becel Koolzaadolie goed door elkaar.
  4. Meng de gekarameliseerde kipreepjes en appeltjes onder de sla en dien meteen op
hildeke3105